Звіт директора школи про роботу школи перед громадою села...

Звіт директора про роботу школи перед громадою села

          Інтеграція і глобалізація соціальних, економічних і культурних процесів,що відбуваються в освіті та Україні, значною мірою вплинули на необхідність реформування сучасної школи.

                      Сьогодні школа покликана вирішувати основне своє завдання:сформувати модель сучасного випускника школи, здатного до життя в складних умовах, що складаються в державі, бути конкурентоспроможним на ринку праці, мати життєво необхідні знання , уміння та навички.

                   Тому для досягнення нової якості освіти , для виховання нового покоління потрібно докладати зусиль всьому суспільству. Дитина виростає, стає дорослою, набуває статусу громадянина України. Скільки уваги й зусиль докладемо до цього процесу всі ми – вчителі, батьки, представники влади, громада – такий результат і отримаємо. Саме тому на сучасному етапі розвитку освіти постає питання щодо поступового переходу від державної до державно – громадської форми управління.

               Стратегічні напрями діяльності освітнього закладу, суспільне замовлення, вплив на обсяги фінансування, кадрову політику в такій системі визначає освітня громадська рада району, що діє згідно із законодавством про освіту в Україні.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар